Uudet kuvat ovat Facebookissa

Tietoa kuvaajasta

 

Olen Monica Suopanki, valokuvaamo Lets Foton omistaja, valokuvaaja ja äiti.

Valokuvaus on minulle todellinen intohimo ja rakkaus. Tavoitteeni on luoda kuvauksesta asiakkaalleni ainutlaatuinen hetki, josta kuva on muistona koko elämän. Kuvissani asiakkaan hymy on aito.

 
Tyylini kuvata lapsia poikkeaa perinteisestä. Pyrin luomaan kuviin ainutlaatuista tunnelmaa ja koetan saada lapset viihtymään kuvaustilanteessa. K
äytössäni studiolla on yli 80 erilaista taustaa sekä paljon rekvisiittaa eri teemojen mukaan.

 

Kuvaan studiossa ja miljöössä. Olen tehnyt paljon myös päiväkotikuvauksia.

Asiakkainani ovat olleet mm. Vekara-päiväkotien ketju sekä Muksun Maailma, Pyykösjärven ja Puolivälikankaan päiväkodit, Kuivasrannan päiväkoti, Vekaralinnan päiväkoti, Rajakylän päiväkoti, Välikylän päiväkoti ja monia muita. Muutaman viime vuoden aikana olen kuvannut noin 5000 lasta.

 

Olen syntyperältäni kiinalainen, mutta olen asunut Oulussa yli 15 vuotta. Perustin Lets Foton 2011 ja olen toiminut yrittäjänä siitä lähtien.

Puhun ja luen suomea, englantia ja kiinaa, mutta valitettavasti suomeksi en osaa kirjoittaa sinulle, vain englanniksi.

* * visual web site marriage gauze all photos were all from real guest piece, * * visual and photo owners all rights reserved Copyright © 2009-2010 | ministry of information industry for the record Numbers: the no. 09087122-1 DESIGN BY: WWW.CHINA-KS.COM