Uudet kuvat ovat Facebookissa

Usein kysytyt kysymykset:

1. Milloin kuvaus kannattaa varata?

Suosittelen varaamaan ajan 1–2 viikkoa ennen toivottua kuvauspäivää. Jos haluat päästä kuvaukseen viikonloppuna, kannattaa ottaa yhteyttä vielä aiemmin: viikonloput ovat yleensä täyteen varattuja. Koko päivän hääkuvaus kannattaa varata vähintään puoli vuotta etukäteen.

2. Missä kuvaus tapahtuu?

Kuvat voidaan ottaa viihtyisässä ja kodikkaassa studiossani tai asiakkaan haluamassa paikassa.

3. Mitä kaikkea studiolla on? Voinko tuoda kuvaan omia tavaroitani?

Studiolla on yli 80 taustaa ja erilaista rekvisiittaa satamäärin: lasten vaatteita, hattuja, asusteita, koreja, laatikoita, autoja, puuleluja, erivärisiä harsoja, sänkyjä, tuoleja, korsetteja ja äitiysvaatteita.. Voit tietenkin ottaa mukaan omia, sinulle tai perheellesi tärkeitä tavaroita. Suunnitellaan yhdessä, miten ne ovat mukana kuvassa.

4. Millaisia kuvia otat?

Suunnittelen kuvien sisällön aina asiakkaan kanssa ennen kuvausta. Otan kuvat asiakkaan toiveiden mukaan. On hyvä, jos tiedät jo ennen kuvausta, mitä haluat. Jos aiot laittaa kuvat kotona seinälle, kannattaa miettiä etukäteen myös, miten kuvat sopisivat parhaiten sisustukseen. Kotisivuillani ja Facebookissa on paljon ottamiani kuvia. Niistä näkee esimerkiksi, millaisia taustoja ja rekvisiittaa studiolla on ja miten olen käyttänyt niitä. Kuvat voidaan tietysti ottaa myös ilman rekvisiittaa. Otan paljon kuvia eri kuvakoissa: kokovartalokuvia, puolivartalokuvia ja lähikuvia. Kaikki hauskat ja onnelliset hetket tallennetaan!

5. Miten kuvausta varten pukeudutaan?

Pukeutumiseen kannattaa kiinnittää huomiota, koska se vaikuttaa monin tavoin lopputulokseen. Pukeudu vaatteisiin, jotka ovat sinun tyylisiäsi ja joissa viihdyt. Kannattaa välttää vaatteita, joissa on suuria logoja, tekstiä tai suuria kuvioita. Esimerkiksi perhekuvaukseen tulijoille suosittelen, että kaikki pukeutuvat hieman saman tyylisiin ja saman sävyisiin vaatteisiin. Kaikkien perheenjäsenten ei tietenkään tarvitse näyttää samalta, mutta kannattaa välttää kirkkaiden ja pehmeiden sävyjen yhdistelyä samassa kuvassa. Jos et ole varma, voit ottaa useita vaatevaihtoehtoja mukaasi. Katsotaan yhdessä, mikä sopii parhaiten. Studiolla on niin paljon taustoja, että niistä löytyy varmasti sopiva.

6. Koska kuvat ovat valmiit?

Noin 2 viikon kuluttua kuvauksesta lähetän sähköpostissa linkin ja salasanan, joilla pääset katsomaan koevedokset. Kun maksu näkyy Lets Foton tilillä, käsittelen valitsemasi kuvat ja lähetän ne sähköpostissa noin viikon kuluttua.

7. Mistä voi tilata paperikuvat?

Lets Foton tuotteet eivät ole perinteisiä paperikuvia, vaan korkearesoluutioisia kuvatiedostoja. Lähetän sinulle kuvien mukana linkin ja vinkkejä paikoista, joista voit tilata kuvat tulostettuina, tauluja ja muita valokuvatuotteita.

8. Entä jos lapseni eivät olekaan yhteistyöhaluisia ja kuvaus ei onnistu?

Olen kuvannut paljon lapsia ja tulen heidän kanssaan hyvin toimeen. Joka kuvaussessiossa olen saanut kuvat onnistumaan. Voimme varata uuden kuvausajan, jos kuvat eivät ole mielestäsi onnistuneita. Lets Fotolla on 100 % tyytyväisyystakuu. Voit myös lukea asiakkaiden kommentteja Facebook-sivultani.

9. Missä studiosi sijaitsee?

Studioni on Oulussa Herukassa, osoite on Terätie 2. Talon autotalli on muutettu viihtyisäksi ja kodikkaaksi studiotilaksi. Pihassa on 2-3 pysäköintipaikkaa aivan studion edessä.
* * visual web site marriage gauze all photos were all from real guest piece, * * visual and photo owners all rights reserved Copyright © 2009-2010 | ministry of information industry for the record Numbers: the no. 09087122-1 DESIGN BY: WWW.CHINA-KS.COM