Uudet kuvat ovat Facebookissa

Tietoa vastasyntyneiden kuvauksista

 

1.   Milloin vastasyntyneen kuvaus kannattaa varata?

 

Kuvat kannattaa ottaa, kun vauva on alle 2 viikon ikäinen. Sitä vanhemmat vauvat on hankalampi asetella ja myös koliikkia ja ihottumaa alkaa esiintyä. Voit ottaa yhteyttä jo raskausaikana ja varata alustavan kuvausajan. Kun olette päässeet vauvan kanssa sairaalasta kotiin, voimme sopia kuvauspäivän tarkemmin.

 

2.   Missä kuvat otetaan? Voitko tulla kuvaamaan meille kotiin?

 

Suuri osa mallikuvista on otettu Lets Foton studiolla. Voin tulla kuvaamaan kotiin, mutta silloin kuvat ovat erityylisiä. En voi tuoda mukanani yhtä paljon rekvisiittaa tai taustoja, vaan käytän kuvissa pääasiassa niitä materiaaleja ja tavaroita, joita kotonasi on.

 

3.   Kuinka kauan vastasyntyneen kuvaus kestää?

 

Vastasyntyneen kuvaus kestää noin 3 tuntia. Vauvan syöttämiselle ja rauhoittelemiselle on varattu runsaasti aikaa.

 

4.   Pitääkö minun tuoda mukanani jotakin?

 

Tietenkin vauva! Voit tuoda vaikkapa tärkeitä tavaroita, joiden haluat olevan mukana kuvassa: vaikkapa kummeilta tai isovanhemmilta saadun lahjan. Kannattaa ottaa mukaan myös vauvan hoitolaukku tärkeine tarvikkeineen. Ota myös itsellesi vaihtovaatteita, jos vaatteesi likaantuvat sinua ja alastonta vauvaa kuvatessa. Jos vauvan kanssa kuvaan tulee muitakin perheenjäseniä, heidänkin kannattaa ottaa vaihtovaatteita varalta mukaan.

* * visual web site marriage gauze all photos were all from real guest piece, * * visual and photo owners all rights reserved Copyright © 2009-2010 | ministry of information industry for the record Numbers: the no. 09087122-1 DESIGN BY: WWW.CHINA-KS.COM